Gelaatscorrecties

Fillerbehandelingen

Er zijn verschillende oplossingen om rimpels te verhelpen. Zoals een behandeling met Juvéderm of Radiesse. De plastisch chirurg adviseert u over de mogelijkheden en een behandeling op maat. Bij Beekman Klinieken kunt u alleen een fillerbehandeling ondergaan, als u ouder bent dan 18 jaar.

Fillerbehandeling met Juvederm of Radiesse

Collagenen en hyaluronzuren zijn goede en veilige producten. De nieuwe generatie producten kunnen een langer resultaat garanderen (6 tot 12 maanden). De hyaluronzuren zijn met name geschikt voor de fijnere rimpels en contourverbetering van de lippen. Een ander oplosbaar product, Radiesse, bestaat uit kleine kristallen en heeft een landurige werking (12 tot 24 maanden), en is meer geschikt voor de diepere plooien in het gezicht.

De producten worden via een injectie ingebracht, met of zonder verdoving, afhankelijk van de injectieplaats. Gedurende enkele dagen na de behandeling is het behandelde gebied gering gezwollen. Na 1 week voelt het weefsel weer natuurlijk aan. Blootstelling aan felle zon wordt afgeraden tot een week na de behandeling.

Lipvergroting

Uw mond en lippen zijn de blikvangers van uw gezicht. Ze zijn vaak het eerste waar we naar kijken. De lippen vergroten kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in uw gezicht.

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi loopt aan beide kanten van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Door ouderdom en jarenlang spreken en lachen, wordt deze plooi dieper. Dit kan een vermoeide uitdrukking geven. Het is belangrijk om, bij de behandeling van de neuslippenplooi, rekening te houden met het volume in de wangen en jukbeenderen.

Marionette lijnen

De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen noemen we marionette lijnen. Met een vulmiddel, de filler, wordt deze plooi verzacht. Afhankelijk van de diepte van de plooi en de huidstructuur, wordt een dikkere of dunnere gel gekozen.

Voorhoofd

Afhankelijk van de diepte van de plooi en de huidstructuur, wordt een dikkere of dunnere gel gekozen. Vaak wordt een fillerbehandeling van het voorhoofd gecombineerd met Botox.

Frons

Afhankelijk van de diepte van de plooi en de huidstructuur, wordt een dikkere of dunnere gel gekozen. Vaak wordt een fillerbehandeling van de frons gecombineerd met Botox.

Traangoot

Iedereen heeft weleens last van wallen. Vooral als u te weinig geslapen hebt. Er ontstaan dan vochtophopingen onder de ogen. Vanuit de middelste ooghoek ontstaat een groef – de traangoot. Als u ouder wordt, wordt de huid dunner en kan het vocht minder makkelijk weg. Sterke wallen en traangoten kunnen dan als storend worden ervaren.

Jukbeenlift

Volle wangen en jukbeenderen geven het gezicht een jeugdige en zachte uitstraling.

Strakkere kaaklijn

Met een mooie kaaklijn wordt de kin harmonieuzer en krijgt de mond meer uitdrukking. Als u ouder wordt, kunt u te maken krijgen met oneffenheden in de contourlijnen, zoals bij de onderkaak. Dit is goed te behandelen met bijvoorbeeld Radiesse.

Halsverjonging en decolleté

De huid in de hals en het decolleté zien er soms minder elastisch en ouder uit dan de huid in het gezicht. Dit komt doordat de hals en het decolleté minder zweetklieren, bloedvaten en talgklieren bevatten. Daardoor zijn ze extra gevoelig voor beschadiging.

Hand

Naarmate u ouder wordt, zult u merken dat de huid van uw handen dunner wordt. Met fillers wordt het volume onder de handhuid hersteld en krijgen handen weer een jonge en zachte uitstraling met minder opvallende lijnen, schaduwen, deukjes en rimpels.

Vraag hier uw consult aan*

* Bij verwijzing van uw huisarts worden de kosten door uw verzekeraar vergoed. Betreft het een consult zonder verwijzing, bedragen de kosten € 115,00.

BEL DIRECT